Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmete açıldı Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmete açıldı

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA)- AMASYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2013 yılında Somali’de şehit olan Özel Harekat Polisi Sinan Yılmaz’ın kızı Melek Nur Yılmaz’ın 16’ncı yaş gününü kutladı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Somali’de El Kaide bağlantılı Eş-şebap terör örgütünün 2013 yılında bombaladığı büyükelçilikte şehit olan Özel Harekat Polisi Sinan Yılmaz’ın 16 yaşına giren kızı Melek Nur Yılmaz’a anonslu ve pastalı doğum günü sürprizi yaptı. 16 yaş gününü kutlayan Melek, pastanın mumlarını üfleyerek söndürdü. Babası gibi Özel Harekat Polisi olmak istediğini söyleyen şehit kızı Melek Nur Yılmaz, “Çok mutlu oldum ve çok da şaşırdım. Aslında böyle bir sürprizi beklemiyordum. Polis ağabey ve ablalarıma doğum günümü unutmadıkları için teşekkür ediyorum. Babamın mesleği olan Özel Hareket Polisliği mesleğini bende sürdürmek istiyorum. Hayalim onun gibi olmak” dedi.

‘TEŞEKKÜR EDERİM’

Kızını doğum gününde yalnız bırakmadıkları için emniyet teşkilatına teşekkür eden anne Ümmiye Yılmaz, “Sağ olun, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Sağlık Şube Müdürlüğü ekipleri organize olup çok güzel bir duygu yaşattılar. Kızımı da yeni yaşında çok mutlu ettiler. Emniyet teşkilatımıza sürpriz yapıp doğum gününü kutladıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (DHA)