11 saat önce Bölge

TUSAŞ Eğitim Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi-Hürkuş Test Pilotu Murat Özpala, “Hürkuş için bizlere yapamazsınız dediler. İnsanları kandırıyorsunuz dediler.

14 saat önce Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay'da veda konuşması yaptı. Akşener, “Kennedy'nin çok meşhur bir sözü vardır; ‘Zaferin bin babası vardır, mağlubiyet yetimdir.' İşte ben o bin babanın kaçıştığı yerde yetim mağlubiyeti öksüz bırakmadım. Haksız olduğumuz için değil, söz verdiğimiz için bırakmadım. Başarısızlığı ben aldım artık başarıyı sizler yakalayacaksınız. Ben de İYİ Parti'yi sizlere bir ev, bir yuva yaptım. Bu günden sonra bu evi artık siz koruyacaksınız" dedi.

15 saat önce ASAYİŞ

BOLU'da, Anadolu Otoyolu'nda soda yüklü TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

15 saat önce ASAYİŞ

- GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye yuvalandığı kazada sürücü Mehmet Bölük (70) hayatını kaybetti, eşi Bedriye Bölük (68) yaralandı.

15 saat önce Bölge

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vaşak, fotokapanla görüntülendi.

16 saat önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gıdadaki Katma Değer Vergisi (KDV) istismarını önlemeye yönelik Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin, işletmelerin vatandaştan aldığı KDV'nin doğru belgelendirilmesi için yapıldığını açıkladı.

18 saat önce SPOR GELİŞMELERİ

İspanya La Liga'nin 33'üncü haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Real Sociedad'ı 1-0 mağlup etti. Bu mücadeleye ilk 11'de başlayan milli futbolcu Arda Güler, attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

18 saat önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yiyecek- içecek satışı yapan işletmelerde geçerli olan yüzde 8 KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV oranı ise yüzde 20'ye yükseltildi.

18 saat önce Politika
18 saat önce Genel

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, SAMGİAD Yönetimini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırladı.