Emre ÖNCEL/ LADİK (Samsun), (DHA)- SAMSUN’un Ladik ilçesinde 4 kişilik ailenin yaralandığı trafik kazasına yardım etmek isteyen Samet Bal (20), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

Kaza, saat 05.15 sıralarında Ladik ilçesi Çorum-Samsun kara yolu Bakımevi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A.’nın kullandığı 55 HV 55 plakalı kamyonet sağ şeritte seyir halindeyken kavşağa geldiğinde sol şeride manevra yaptı. Bu sırada kamyonet, sol şeritte seyir halinde olan Elif G.’nin kullandığı 55 AEY 621 plakalı otomobile çarptı. Kazada, kamyonet sürücüsü Mehmet A.(58), kızı Ayşenur A.(25), eşi Yasemin A.(51) ve oğlu Mehmet Çelebi A.(27) yaralandı. Bu sırada Samet Bal kazayı görünce, yaralılara yardım etmek istedi. Bal, arkadan gelen Remzi C.’nin kullandığı 34 UP 8113 plakalı otomobilin çarpması sonucu, ağır yaralandı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Mehmet A. ve ailesi Havza Devlet Hastanesi’ne, Samet Bal ise Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Bal, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtulamayarak, hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)