Bölge

Amasya'da trafik polisi çocuklara söz verdi, kemer takanlara çikolata ikram etti

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA’da polis ekipleri okul servisinde emniyet kemeri takan ilkokul öğrencilerine söz verdiği, çikolataları ikram etti.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Bahçeleriçi Mahallesi’nde bir hafta önce okul servislerini denetleme esnasında öğrencilere emniyet kemeri takmaları halinde çikolata vereceklerinin sözünü verdi. Ekipler bugün aynı mevkide servisleri denetledi. Okuldan çıkan öğrenciler okul servislerine biner binmez emniyet kemerlerini taktı. Polis ekipleri öğrencilerin kemerlerini taktıklarını görünce teşekkür ederek söz verdikleri çikolataları ikram etti.

Kemer taktıkları için öğrencilere teşekkür eden trafik polisi, “Size kemer taktığınız için çikolata getireceğim diye söz vermiştim. Bugünde çikolatalarınızı getirdim. Kemer taktığınız için teşekkür ediyorum. Devamlı servislerinize bindiğiniz zaman kemerlerinizi takın. Kemer takmak hayat kurtarır. Sizleri seviyoruz çocuklar" dedi.

Çikolata aldığı için polislere teşekkür eden Yusuf Eymen, “Kemerlerimizi taktığımız için polis abi bize çikolata verdi. Herkes servise bindiğinde kemerlerini taksın" diye konuştu.(DHA)