SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi eğitimin farkındalığını artırmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Okul Öncesi Etkinlikleri” programı çocuklar ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi artırmak, hayatın her anında yanında olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Kaya: Birliğimiz daim olduğu sürece hiçbir güç bizi yıkamayacaktır Başkan Kaya: Birliğimiz daim olduğu sürece hiçbir güç bizi yıkamayacaktır

Samsun Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda “Okul Öncesi Etkinlikleri” programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen program, ailelerin ve çocukların yoğun katılımıyla düzenlendi. Programda, okul öncesi eğitimle ilgili çeşitli aktiviteler, atölye çalışmaları ve bilgilendirme stantları yer aldı. Yüz boyama etkinlikleri, çeşitli gösteriler ve eğlenceli oyunlar çocukların büyük ilgisini çekti.

‘ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM VE GELİŞİMLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’

“Eğitim küçük yaşta başlar” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Geleceğin liderlerini, sanatçılarını, bilim insanlarını ve toplumun her bir bireyini bugünden en iyi şekilde hazırlamak bizler için çok önemli. Bu misyonumuzun bir yansıması olarak çocuklarımıza yönelik özel bir etkinlik düzenledik. Amacımız okul öncesi eğitimin önemini aktarmak ve bu sayede çocuklarımıza en iyi başlangıcı sağlamaktı. Etkinlik, çocuklarımız ve ailelerimiz için keyifli bir gün olmanın yanı sıra çocuklarımızın okula olan hevesini de artırdı. Çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyor ve çok yönlü gelişimlerini destekliyoruz. Hayatın her aşamasına hazır bireyler olarak yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. (DHA)