Akıma kapılan 2 büyükbaşını kaybeden besici: 20 sene önce de aynı olayı yaşadım Akıma kapılan 2 büyükbaşını kaybeden besici: 20 sene önce de aynı olayı yaşadım

İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA)- TOKAT Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Başkan Yazıcıoğlu “Onların gerçek sahibi Tokat Belediyesi ve biziz. Kardeşlerimiz için ne söz verdiysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyarette bulunduğu Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezine söz verdiği; kamelya, bank ve oyun gruplarını uygulama merkezine kazandırdı. Uygulama Merkezi bahçesine istenilen banklar, kamelya ve oyun grupları monte edilerek özel çocukların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; özel gereksinimli bireylerin Tokat Belediyesi’ne ve kendisine emanet edildiğini bir kez daha vurgulayarak “Başkan Yazıcıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Bütün özel insanlarımız bize emanet. Onların gerçek sahibi Tokat Belediyesi ve biziz. Kardeşlerimiz için ne söz verdiysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Seçim öncesinde bu alana kamelya, banklar ve oyun grubu sözümüz vardı. Göreve başlamamızın hemen akabinde Uygulama Merkezimize söz verdiğimiz ne varsa yerine getirdik. Ekiplerimiz kısa sürede çocuklarımızın taleplerini karşıladılar. Dün olduğu gibi bundan sonra da tüm özel insanlarımızın, çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.(DHA)