Kızılırmak Deltası’nda ‘Doğa İçin Pedalla’ etkinliği gerçekleşti Kızılırmak Deltası’nda ‘Doğa İçin Pedalla’ etkinliği gerçekleşti

Fatih YILMAZ/TOKAT-(DHA)- TOKAT’ın Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve şehirdeki konforu sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü açıkladı. Başkan Ural, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Son olarak, Kazımkarabekir Mahallesi'nde asfalt çalışmasının başladığını duyuran Ural, "Kazımkarabekir Mahallesi'nde yollarımızın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için asfalt serim çalışmasına başladık. Bu çalışmalar sayesinde, mahalle sakinlerimizin ulaşımını daha rahat ve güvenli hale getireceğiz" dedi. Ayrıca, Kanal Turhal’daki aydınlatma sisteminin bakımının yapıldığını belirten Ural, "Kanal Turhal bölgesinde yürütülen aydınlatma bakım çalışmalarıyla, hem güvenliği artıracak hem de bölgenin daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Osmangazi Mahallesi’nde çim biçme işlemlerinin devam ettiğine de dikkat çeken Başkan Ural, "Osmangazi Mahallesi’ndeki park ve yeşil alanlarda çim biçme işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarla mahalle sakinlerimize daha temiz ve düzenli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI