ORDU, (DHA)- ORDU Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki 4 hastanenin önünde, ‘Afiyet şifa olsun’ sloganıyla başlattığı çalışmayla, sabahın ilk ışıklarından itibaren hastanelerde vatandaşlara ücretsiz çorba ikramı yapıyor.

Ordu’da vatandaşlara sabahın erken saatlerinden itibaren hastanelerde çorba ikramı yapılıyor. Sabah erkenden hastaneye gelen vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çorba ikramıyla güne başlıyor. ‘Afiyet şifa olsun’ sloganıyla başlatılan sosyal çalışmayla aralarında Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatsa Devlet Hastanesi ile Ünye Devlet Hastanesi’nin bulunduğu 4 hastaneye yerleştirilen mobil büfeler aracılığıyla vatandaşlara çorba ikramında bulunuluyor. Hafta içi her gün sabah 08.00-10.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çalışmayla hastaneye muayene olmak ya da hasta ziyareti amacıyla gelen vatandaşlar, belediyenin standına uğrayarak ücretsiz çorba ikramından faydalandı.

Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi  müfredat güncelleme çalışayı Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi müfredat güncelleme çalışayı

“BİN ADET ÇORBAYLA BAŞLADIK”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, önceki dönemlerde üniversite, kütüphane, gençlik merkezleri ve halk pazarları gibi alanlarda sıcak çorba ikramlarını yaptıklarını hatırlattı. Hastanelerde uygulamanın başladığını duyuran Bilkay, “Ordu Devlet Hastanesi, Araştırma Hastanesi, Ünye ve Fatsa Devlet Hastanelerimizde her sabah vatandaşlarımıza sıcak bir çorba ikram ediyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz. Şu anda 1000 adet çorba ile başladık. Bu sayı giderek artabilir” dedi.

“BURADAKİ İNSANLARI DÜŞÜNMELERİ GÜZEL”

Çorba ikramından faydalanan Kader Atıcı, "Çok güzel bir uygulama buradaki insanları düşünmek çok güzel. Gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. İkramdan faydalanan bir diğer vatandaş Necati Beylik, "Dar gelirli aileler için faydalı bir şey. İyi bir uygulama. Cenabı Allah'tan devamını dileriz" diye konuştu. (DHA)