Bölge

Samsun’da gençlere ilham veren etkinlik

Gökhan İÇKİLLİ / SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Gençlik Platformu’nun düzenlediği ‘Samsun Gelişim Zirvesi’ ile gençleri iş dünyası, sanat, psikoloji ve sosyal sorumluluk alanında uzman isimlerle buluşturdu.

Samsun Gençlik Platformu tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde organize edilen zirvede, gençlerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak ilham verici konuşmalar ve etkinlikler düzenlendi. Zirvede konuşan ünlü komedyen ve oyuncu Çetin Altay, mizahın gücü ve kariyer yolculuğu hakkında samimi bir konuşma yaptı. Altay, gençlere mizahın toplumsal etkisinden bahsederken, esprili üslubuyla büyük ilgi gördü.

Zirvede ayrıca Uzman Klinik Psikolog Deniz Mutlu ‘Tutumlar ve Çocuklar’, Toplum Gönülleri Vakfı Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi Uzman Yardımcısı Begüm Karahan ‘Gönüllü Olmak’, YEDAM Sosyal Hizmet Uzmanı Bölge Koordinatörü Betül Turan Esen ‘Yeşilay Danışmanlık Merkezi Tanıtımı’, Kadın Girişimci Semiha Güngör ‘Nereden Nereye’, Uzman Psikolog Sena Özkan Kurt ve Deniz Kurt ‘İlişkilerde Sağlıklı Sınırlar: Dengeyi Sağlamanın Anahtarı’ konularında gençlere konferans verdi.

Zirve, dans gösterileriyle son buldu. Dance Of Arena Samsun Ekibi ve Haydar Özdemir’in performansları katılımcılardan büyük alkış aldı. Zirveye katılan gençler, kariyerlerine yönelik yeni fikirler edindiklerini ve etkinlikten ilham aldıklarını belirtti. (DHA)