Fatih YILMAZ/TOKAT-(DHA)- TOKAT Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mezarlıklarda geniş çaplı temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı.

Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mezarlıklarda bakım ve onarım yapıldı. Çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, ‘’Geçtiğimiz haftalarda Erenler, Boyunbaba ve Ağbayır Mezarlıklarımızı baştan sona temizledik, bakımlarını yaptık. Bu hafta ise Hubyar ve Şeyh-i Şirvani Mezarlıklarımızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan çalışmalar, sadece mezarlığın genel temizliği ile sınırlı kalmadı. Mezarlık çevresindeki otlar biçildi, ağaçlar, güller budandı ve genel peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Yolların düzenlenmesi ve yaya yollarının temizlenmesi de çalışmaların bir parçası olarak tamamlandı. Halk sağlığını koruma amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

45 ayrı suç kaydı bulunan kişi yurt dışına kaçarken yakalandı 45 ayrı suç kaydı bulunan kişi yurt dışına kaçarken yakalandı

(DHA)

FOTOĞRAFLI