Fatih YILMAZ/Tokat,(DHA)- TOKAT'ın Turhal Belediyesi YKS tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Tercih danışmanlığı hizmeti 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Turhal Belediyesine ait Psikolojik Danışmanlık Merkezinde veriliyor.

Turhal Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı (YKS) geride bırakan gençlerin sağlıklı bir şekilde üniversite tercihlerini yapabilmeleri için ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti vermeye başlıdı. Turhal Belediyesi bu kapsamda 24 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında Psikolojik Danışmanlık Merkezinde üniversite öğrencisi adaylarına ücretsiz tercih desteği verecek. 2 Ağustos'a kadar sürecek hizmetten faydalanmak isteyenlerin 0 (356) 276 11 92 numaralı telefondan randevu alarak tercih danışmanlığından faydalanabileceği ifade edildi.

4 kişinin yaralandığı kazaya yardım etmek istedi, hayatını kaybetti 4 kişinin yaralandığı kazaya yardım etmek istedi, hayatını kaybetti

Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural Turhal'ın çalışkan gençlerinin ders çalıştıkları dönemde hem psikolojik hem de ders çalışma konusunda yardımcı olduklarını sınav sonrasında tercih döneminde de yanlarında olduklarını belirterek, "Ülkemizi ileri medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacak olan gençlerimizin üniversite hayallerini doğru ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için, uzman eğitim ve tercih danışmanımızla ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğiz. Tüm imkânlarımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz. Bizi tek sevindiren gençlerimizin hedefledikleri bölümlere gidebilmelerine yardımcı olabilmek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI