SAMSUN, (DHA)- CANİK Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sağanak yağmura aldırış etmeden görevini sürdüren personele ödül verdi.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Personeli Uğur Kırcı’nın sağanak yağışa aldırış etmeden görevini sürdürdüğü görüntüler sosyal medya platformlarında binlerce kez izlendi. Canik Belediyesi personeli Uğur Kırcı’yı gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek ödül takdiminde bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imiz için gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

‘BİRLİKTE, SEVGİYLE DAİMA İLERİ’

Yavuz Selim Mahallesi Yürüyüş Yolu ve Oyun Parkı’nda çim biçme çalışması gerçekleştirdiği esnada başlayan sağanak yağmura aldırış etmeden görevine devam eden Canik Belediyesi Personeli Uğur Kırcı’nın çalışma azmi, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Canik Belediyesi Personeli Uğur Kırcı’yı makamında ağırlayarak ödül takdiminde bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Tüm ekip arkadaşlarımızla omuz omuza ilçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. ‘Birlikte, sevgiyle daima ileri’ diyerek tüm hemşehrilerimizle ve ekip arkadaşlarımızla beraberlik içerisinde çalışıyor, ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir hale getiriyoruz” dedi. (DHA)