Başkan Yazıcıoğlu: Ne söz verdiysek yaptık yapmaya da devam edeceğiz Başkan Yazıcıoğlu: Ne söz verdiysek yaptık yapmaya da devam edeceğiz

Nusret DURUR/ŞAVŞAT (Artvin),(DHA)-ARTVİN'de Şavşat ilçesinde belediyede makam aracı olarak kullanılan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, evlenecek çiftlere gelin arabası olarak tahsis ediliyor. Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, "Kim olursa olsun, Şavşat Belediyesi'nden araç istediği zaman hiçbir ücret almadan Togg'u gelin arabası olarak tahsis ediyoruz" dedi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından makam aracı olarak kullanılması için Şavşat Belediyesi'ne hibe edildi. İlçe belediyesi, gelin aracı yapılması için Togg'u yeni evlenenlerin hizmetine sundu. İlçede düğün yapanların talepleri sonrası makam aracı olan Togg, gelin ve damadın kullanımına sunuluyor. Gelin arabası olarak süslenen Togg, makam şoförü ile çiftin en mutlu gününe ortak oluyor.

'TOGG'U GELİN ARABASI TAHSİS EDİYORUZ'

Yerli ve milli otomobili vatandaşın hizmetine sunduklarını dile getiren Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, "Bakanlığımız, Şavşat Belediye hizmetleri ve makam aracı olarak kullanılmak üzere bizlere Togg hediye etti. Biz de bunu sadece makam aracı ve belediye hizmetleri olarak kullanmanın dışında, Şavşat'ta yeni evlenenlere gelin aracı olarak tahsis ediyoruz. Kim olursa olsun, Şavşat Belediyesi'nden araç istediği zaman hiçbir ücret almadan Togg'u gelin arabası olarak tahsis ediyoruz. Yine sünnet düğünlerinde kullanılmak üzere de tahsis ediyoruz" dedi. (DHA)