Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz Başkan Sandıkçı: İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN'da devrilen traktörün altında sıkışan Yusuf Enes Korkmaz (19) itfaiyenin çalışmasıyla kurtarıldıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Bartın merkeze bağlı Mekeçler köyünde meydana geldi. Kurtköy-Kozcağız yolundan Mekeçler köyüne giden Yusuf Enes Korkmaz yönetimindeki 74 ABL 870 plakalı traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. Korkmaz, devrilen traktörün altında sıkıştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü Korkmaz, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasının ardından traktörün altından çıkarıldı. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Korkmaz, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Korkmaz’ın hayati tehlikesi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)