SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Büyükşehir Belediyesi tarafından su sporu tutkunları için hizmet veren Karadeniz’deki ilk ve tek Su Kayağı Merkezi ve Parkı her yaştan onlarca sporseveri ağırlıyor. Ziyaretçiler usta eğitmenler eşliğinde hem eğitimini alıp hem de spor yapabiliyorlar. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin su sporları alanındaki potansiyelini maksimum düzeyde kullanarak, SUKAY ile spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunuyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde hizmet veren SUKAY, su kayağı tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Türkiye'de deniz üzerine kurulmuş ilk ve tek su kayağı merkezi olma özelliği taşıyan SUKAY, aynı zamanda bölgenin ilk ve tek kablolu su kayağı merkezi ünvanını da taşıyor. Tesiste özel su kayağı eğitim parkuru, geniş plaj alanı, karavan parkı ve kamp yapmak isteyenler için özel alanların bulunduğu da belirtildi.

Başkan Sandıkçı’dan çalışan işçiye ödül Başkan Sandıkçı’dan çalışan işçiye ödül

‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI BU EŞSİZ DENEYİMİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM’

SUKAY ile su sporu tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Karadeniz'in incisi Samsun’umuz, doğal ve tarihi güzellikleriyle her zaman ön plana çıkmış bir şehirdir. Sahil boyunca uzanan plajlarımız, yeşilin en canlı tonlarıyla süslü park ve rekreasyon alanlarımız, 17 ilçemizin tarihi ve kültürel güzellikleriyle Samsun’umuz herkesi kendine hayran bırakan bir şehir. Bizler için en önemli olan şey Samsun'umuzun tüm bu güzelliklerini herkesle buluşturabilmektir. Bu vizyonumuzun bir yansıması olan SUKAY’ımızda su sporları tutkunlarını ağırlamaya devam ediyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin su sporları alanındaki potansiyelini maksimum düzeyde kullanmak ve spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunmak için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışıyoruz. SUKAY gibi tesislerle şehrimizin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendiriyor, aileler için güvenli ve keyifli bir ortam sunarken her yaştan hemşehrimize spor yapma alışkanlığı kazandırıyoruz” diye konuştu. (DHA)