Fatih YILMAZ/Tokat,(DHA)- TOKAT BelediyeBaşkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehrin önemli ticaret merkezlerindn biri olan Meydan bölgesinde ihtiyaç sahipleri için Kent Çorbacısı projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Başkan Yazıcıoğlu: Trafikte yeşil dalga uygulaması hayata geçiyor Başkan Yazıcıoğlu: Trafikte yeşil dalga uygulaması hayata geçiyor

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Değişim Başlıyor" mottosuyla çıktığı yolda projeden projeye koşuyor. Üretken Belediyecilik anlayışıyla üretmeye devam eden Başkan Yazıcıoğlu, babası Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'ta yaşattığı altın yılları yaşatmak için emin adımlarla ilerliyor. Seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye, üretmeye devam eden Başka Yazıcıoğlu, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Tokat'ın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Meydan Bölgesi'nde Kent Çorbacısını faaliyete geçiren BaşkanYazıcıoğlu, iki hafta önce açılan Kent Çorbacısından bin 600 kişinin hizmet aldığını söyledi. Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada; "2 hafta önce şehrimizin en işlek bölgelerinden biri olan Meydan bölgesinde Kent Çorbacısını hayata geçirdik. Kentin Sıcak Noktası olarak belirlediğimiz Kent Çorbacısında iki haftalık süre içerisinde bin 600 hemşehrimiz çorbamızın tadına baktı. Herkes çok beğeniyor. İnşallah ilerleyen süreçte Kent Çorbacısını daha da zenginleştirerek Tokat'ımızın belli başlı lokasyonlarında da iki tane daha açmayı planlıyoruz. Tokat'ımıza hayırlı olsun" dedi. (DHA)